Vår story

Kartarkivet är en webbshop som drivs av vårt lilla egna familjeföretag. Vi har varit entreprenörer och egenföretagare sedan 90-talet inom formgivning, kommunikation och filmproduktion. Efter många års olika projekt med historiska och kartografiska förtecken är Stockholm nu i fokus. Det är främst med kommunikatörens och kartografens öga vi har närmat oss Stockholmska historia. Genom kartor och visualiseringar kan vi närma oss det gåtfulla förflutna.

Men satsningen kring Kartarkivet fick fart först som en sidoprojekt till den historiska atlas som vi jobbat med många år. Vi vill dela med oss av den del av det underbara material vi funnit i olika arkiv.

Med sammanlagt mer ett halvt sekels erfarenhet av design, prepress, tryck och distribution, kan vi leverera produkter av högsta kvalitet och formkänsla. Färg och form är en konstart som vi behärskar. Vi är prisbelönta för många av våra formgivnings- och kommunikationsuppdrag vi har haft genom åren.

Ingen länk är starkare än den svagaste kedjan. Vi vill att du ska få din leveranser i tid och utan problem. Och att du ska känna dig trygg med betalningar och integritet. Därför har vi valt pålitliga och namnkunniga tryck- och distributionsparters.